בלק אאוט ואובדן זכרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

10/06/2007 | 20:17 | מאת: בני

שלום רב, אני בן 22, ואני סובל מבעיה של אובדני זכרון מלאים, אני אפרט... אני מדבר על אובדן זכרון כתוצאה מצריכת אלכוהול, עד לא מזמן היה קורה לי שאחרי צריכה גדולה מאוד, למחרת לא הייתי זוכר חלקים מהערב. למיטב הבנתי זה בעיה ידועה, וזו אחת ההשפעות של אלכוהול, אבל.... כששאלתי חברים, הם אמרו שהם לא סובלים מזה עד כדי כך. בנוסף, לאחרונה זה החל לקרות גם אחרי צריכה קטנה של אלכוהול. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בכל צורה שהיא, אני פשוט מתוסכל מהמצב (אני לא רוצה לוותר על אלכוהול :) ) תודה מראש, בני

12/06/2007 | 08:41 | מאת: סמדר

שלום, בתי קבלה את התרופה -פרולול 40 לשמוש יום יומי ,בכוונה למנוע מיגרנות. ברצוני לדעת האם עלולות להתפתח תופעות לוואי ו/ או מהם הסיכונים בשימוש יום יומי לאורך זמן ,בתרופה. תודה

16/06/2007 | 22:18 | מאת:

שלום רב אין תופעות מיוחדות עם פרולל למיגרנה אלה במידה ויש אסטמה יכולה להחמיר או לפעמים יש ירידה בדופק ובלחצי הדם . רצוי להשתמש בצורה עם אפקט ארוך כמו SLOW DERALIN , כל השאלות חייבים להפנות לרופא המטפל כל טוב

16/06/2007 | 22:19 | מאת:

שלום לך אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך : הזיכרון והבראיות שלך או האלכוהול . צר לי שאתה צירך בכלל להגיע לשאלה אבסורדית זות ועוד בגיל 22. המוח שלנו לא אותו דבר אצל כולם , לכולנו יש ירושה מהבית , גם בכמה המוח חזק וגם כמה הוא מסוגל להתמודד עם מצב חיצוני . כנירא שלך יש רקע פחות בריא והכריסה יותר מהירה מאשר לחברים ששותים . כל טוב