מילים מתבלבלות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/05/2007 | 21:03 | מאת: דנה

שלום, בזמן האחרון בעלי התחיל לבלבל מילים. הוא מתכוון להגיד מילה מסוימת ויוצאת לו מילה אחרת שלפעמים אין לה שום קשר למילה שהתכוון להגיד. לפעמים ניתן לומר שזה בלבול עקבי כלומר - מילה מסוימת מתבלבלת באופן קבוע עם מילה אחרת. מה שיותר מדאיג אותי זה שהוא אפילו לא שם לב שהוא השתמש במילה הלא נכונה. מקווה שאני בפורום הנכון - אם לא, אנא הפני אותי לפורום המתאים. במידה וכן, אשמח לשמוע את דעתך בנושא. מה לדעתך הבעיה? וכיצד ניתן לטפל? תודה דנה

24/05/2007 | 18:59 | מאת:

שלום רב הפרעה בדיבור או בשפה מחייבת בדיקה נוירולוגית מקיפה ובדיקות עזר , אומנם לפעמים אנשים עייפים או לחוצים יכולים להתנהד כך . המלצתי להבדק כדי לדלול בעיות אחרות , כל טוב