צריבה בקרקפת וצוואר חלשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/05/2007 | 21:50 | מאת: אריק

בן 35 בריא עשיתי בדיקות נוירולוגית ואורטופדית וEEG וEMG וגם CT מוח וצוואר ועמוד השדרה עליון ובדיקת דם B12 כולן יצאו תקינות בהתחלה היה לי הרבה תסימינים וכעת פחות כול יום צריבה קלה במרכז הקרקפת וצוואר חלשה פרושו כשני מסתכל למחשב והראש נופל באיטיות למטה . כשני יושן מתחילה הרגשה של גלים כאילו מחסירה פעימה ולפעמים הגוף מגיב תזוזה ברגל ולפעמים בראש רק פעם אחד ולפעמים רק גלים ובסוך יושן עד הבוקר. את התופעה שהסברתי כעת ולא סיפרתי לנוירולוג כי שכחתי כי היתה כמה תסמינים אחרים . יש לי הרגשה שיש לי נזק במוח אולי בבדיקה MRI אפשר לראות הכל ב100%? מה עלי לעשות לחכות או להבדק? תודה רבה

22/05/2007 | 18:08 | מאת:

שלום לך לפעמים מודעות יתר על הגוף שלך יכול להפריע . תנועה או תחושה בגפיים לפני שינה יכול להיות תהליך טבעי , רק כשזה מפריע לשינה מחפסים סיבות וטיפולים . עברתה הרבה בדיקות שהיו תקינות , אין צורך לדעתי לבצע את כל הדיקות שברשימה , בדיקת MRI אינה 100% ואין בדיקת עזר שהיא 100% , אף אחד לא מסוגלת לאבחן כל סוגי המחלות . ה"מכשיר " הטוב ביותר לאיבחון זה הרופא ובדיקה הקלינית טובה . כדאי להתיעץ עם הרופא שלך לגבי דרכי התצודדות , טיפול תרופתי או לא , יוגה , פעילות אחרת , לאחר השלמת בדיקות דם כלליות כל טוב

03/11/2007 | 23:28 | מאת: דורית

שלום רב מזה תקופה ארוכה אנני חשה צריבה חזקה באיזור אמצע הקרקפת שאינה מניחה לי אפילו בלכתי לישון. זה מאוד מציק לי וקשה לי גם לתפקד לאור המצב הזה. חושבתני שמקור הבעייה בא מצביעת שיער אך למה זה נמשך תקופה ארוכה לאחר הפסקות של צביעה והרבה שטיפות של מים להרגעה. בבקשה מקווה לקבל תשובתכם. בתודה שלומית.