אורמוקס ומחזור...

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

10/05/2007 | 09:10 | מאת: צליל

אני לא מבינה מה קורה לי.... אני נוטלת כבר יותר מחודש אורמוקס 250 כ-4 פעמים ביום. מכיוון שאיבחנו אצלי PTC המחזור שלי בדרך כלל מדוייק.... לפני יומיים "קיבלתי" מחזור (כך לפחות זה היה נראה) וגם כאבי בטן עד היום. ועדיין לא יוצא לי ממש המחזור. יש מצב שזה מייבש גם את המחזור? זה נורמלי? מה עושים? כי מאז שאני נוטלת את הכדורים זה עושה לי שם גם הפרשות מוזרות....

15/05/2007 | 07:50 | מאת:

שלום רב התרופה לא מפאיעה למחזור אך הPTC עם השמנה יכולים לגרום אי סדירות במחזור . אם יש הפרשות מוזרות ומצב חדש רצוי לגשת לגינקולוג . כל טוב