שקע בעצמאות הראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

06/05/2007 | 11:19 | מאת: דנה

שלום בתי בת 19 , לפני כמה זמן לטתפתי את ראשה והרגשתי שקע בעצם הגולגלת. ועד כמה שזכור לי פעם או פעמיים קיבלה חבלה קלה שהייתה בבית ספר ואני זוכרת שלא ראיתי משהוא מוזר בקרקפת, אבל עכשיו השקע מפריע לה מאוד ולפעמים מרגישה כאב מוזר כזה ,רציתי לדעת האם לקחת אותה לרופא נורולוג והאם זה מסוכן?

11/05/2007 | 16:16 | מאת:

שלום לך על מכה קלה לא מופיעה שקע בגולגולת , זה נישאר לאחר שבר או ניתוח או בעקבות מומי לידה . רצוי להבדק ולצלם את הראש בעקבות כל הסיפור כולל חבלה ורק לאחר מכן לקבל תשובה . כל טוב