פגיעה בעצב עקב נפילה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

03/05/2007 | 18:31 | מאת: ענת

דוקטור אנקה הנכבדה לפני עשרות שנים נפלתי וקבלתי מכה מתחת לכתף שמאל. מאז יש שם איזור ללא תחושה ולמרות חוסר התחושה מידי פעם יוצא לי משם כאב הדומה לזרם חשמלי הנמשך שנייה או שתיים לאחרונה זה קורה לי בתדירות גבוהה יותר האם ניתן לעשות משהו בענין? עלי לציין כי משחה בשם זוסטריקס hp עוזרת לי תודה מראש

11/05/2007 | 10:22 | מאת:

שלום רב ברור שקיימת פגיעה עצבית עם העדר תחושה ובאתו האיזור לפעמים יש כאב עצבי , נוירלגי שיכול להפריע בתדירות שונה . אם הכאב הזרמי מופיע הרבה ניתן לקבל טיפול תרופתי למספר חודשים , ובחירת הטיפול חייבת להיות על ידי הנוירולוג המטפל (ELATROL'TEGRETOL'CYMBALTA, או אחרים ) אם הכאב נדיר אתה יכול להמשיך בZOSTRIX מקומי 2-3 פעמים ליום . כל טוב