CVA

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

01/05/2007 | 13:42 | מאת: ענת

עברתי CVA לפני 15 שנה, הנני נוטלת "קפרה" ו"טגרטול". לאחרונה ערכתי בדיקת תפקודי קרישה ונמצא שפקטור 8 אצלי מוגבר:התוצאה היא 215. שאלתי: האם יתכן שהפקטור מוגבר מאינטרקציה עם התרופות שהנני נוטלת (גם נטלתי מוקסיפן כשערכתי את הבדיקה). והתחלתי טיפול ב"מיקופירין" 75מ"ג על בסיס יומי, האם התרופות מתנגשות ביניהן, והאם זה נכון לקחת את ה"מיקרופירין" במקרה שלי?

07/05/2007 | 20:06 | מאת:

שלום רב את המיקרופירין נותנים אותו בכל מצב שיש חשד לקרישות יתר . אין כל בעיה בשילוב התרופות שלך ומתן התרופות לא גורם לשינוי במבנה הגנטי שכולל פקטורים לקרישות הדם . כל טוב