זרם ביד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/04/2007 | 10:40 | מאת: כליפה קרן

לפני 13 שנה התחילו לי התקפים של זרמים ביד שמאל ומאז עברתי סידת בדיקות מאוד מקיפה שכללו את כל הבדירות כמו כן ושללו את נושא האפלפסיה, כיום אני לוקחת כדור חדש שנקרא קפרה וגם הוא פתאום לא עוזר ההתקפים ממשיכים והכאבים חזקים . את בדיקת הפט ביצאתי שבוע שעבר ותשובתו היתה שלילית ותקינה כמו כל שאר הבדיקות אך שוב אין פיתרון מה עושים ואיך מבברים ממה זה

01/05/2007 | 14:45 | מאת: כליפה קרן

שלום, רשמתי לכם מכתב בשביל עזרה ולא קיבלתי תשובה הייתי רוצה שתתיחסו בדחיפות לדבר והיה ואפשר אשמח לקבל בהקדם לאיימל : [email protected] דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04/05/2007 | 13:19 | מאת:

שלום רב אם 13 שנה של בדיקות מקיפות וטיפולים שונים ועדיין בעיה לא אוכל לפטור לך את השאלה בתשובה באינטרנט . זרמים ביד לעורך שנים יכולים להגרם מסיבה חשמלית (התקפים אפילפטיים פוקליים ) ואז טיפול אנטיאפילפטי כולל KEPPRA , עוזר , או מסיבות אחרות שמקורן בחלק אחר של המוח (טלמוס ) או מערכת העצבית הפריפרית , ואז טיפולים אלה לא תמיד יעילים . צריך לברר עם המטפלים השונים על טיפול חלופי לפי המימצאים בבדיקה . כל טוב