תנועות לא רצוניות של האגודל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

23/04/2007 | 06:59 | מאת: שני

שלום,בשלושת הימים האחרונים התחילה לי תופעה של תנועות לא רצוניות של האגודל,מעין התכווצות שלו,ותחושה של זרמים באזור האגודל,כתוצאה מכך הייתי בבדיקות של CT ראש ו- EEG אך הן תקינות. עליי עוד לבצע MRI ובדיקות דם אבל הנוירולוג קבע שזו בעצם לא בעיה נוירולוגית לפי מה שראה עד כה ויכול להיות שזו בעיה מטבולית. עליי להוסיף שבערב שקדם לתחילת התופעה צעדתי ביםך אחרי שלא צעדתי הרבה זמן והתאמצתי מאוד. האם יש קשר? מה יכולה להיות הסיבה לתופעה הזו? אודה על תשובתכם בהקדם

28/04/2007 | 20:14 | מאת:

שלום רב אם תוך 3 ימים של תנועות האגודל הספקת לבצע הדמיה ו EEG , נירא לי זריזות בלתי רגילה ובלתי רצויה . דעתי שצריך לבדוק ולהמתין מספר ימים לפני לרוץ לצילומים , יכולה להיות בעיה מקומית או בעיה מרכזית בכל מקרא לדעתי מאוד נוירולוגית . אך יש גם מצבים שתנועות לא רצוניות מופיעות ונהלמות תוך מספר ימים במיוחד לאחר מאמצים יתר . כל טוב