עקצוצים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/04/2007 | 10:59 | מאת: יולי

שלום, אני בת 28, נשואה + 2. בתקופה האחרונה (לא יודעת להגיד אם זה קרה אחרי הלידה השניה לפני שנה או בתחילת החורף כשהתחלתי ללכת עם מגפיים) אני סובלת מעיקצוצים באצבעות כף רגל ימין, כשבימים האחרונים הם ממש התגברו ועברו לכל האצבעות ואף לכריות וגם הופיע כאב ברגל. גם ברגל השניה אני מרגישה אחת לכמה ימים עיקצוצים באצבעות. יש לי הולפוס קשה בכפות הרגליים (קשת גבוהה) וציסטה ברגל ימין, ולכן חשבתי שזה אולי קשור. פניתי לאורטופד שדי זילזל במה שאמרתי ושלח אותי לבדוק האם יש חוסר בויטמין B12. הבדיקה יצאה בסדר. אני מאד לחוצה בימים האחרונים, התחלתי לחקור בעניין הסכרת וטרשת העורקים, ואני לא ממש יודעת לאיזה רופא עלי לפנות. האם תוכל לכוון אותי איזה בדיקות עלי לעשות ומה לדעתך זה יכול להיות? תודה מראש. יולי

24/04/2007 | 21:52 | מאת:

שלום רב במצב זה חייבים בדיקה נוירולוגית למיקום הבעיה (כף רגל, ע"ש מותני ) ובדיקת EMG כל טוב