סחרחורות וכאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

18/04/2007 | 20:14 | מאת: רוני

שלום רב, אני בן 48, לאחרונה אני סובל מסחרחורות ותחושת חוסר יציבות ולעיתים כאבי ראש באזור המצח.הדבר גורם לי לחששות ואני מרגיש שאיני במיטבי. ברקע-אני מטופל בסימבקור לכולסטרול, ולאחרונה התחלתי טיפול לל"ד קל ממנו אני סובל-קיבלתי פאמיד . רופא המשפחה החליף כעת את הפאמיד בטריטאס קומפ', והפנה אותי לנוירולוג ואקו לב. אני די מבוהל.. מבקש חוות דעתך לסיבות לתופעות כאלו, וכן-האם כדאי לפנות גם לאא"ג? אודה על תשובתך!

23/04/2007 | 07:26 | מאת:

שלום רב איזון לחץ דם ושומנים בדם , מניעת סוכרת , אורך חיים נכון , עם תזונה צנועה והרבה פעילות , אלה קווי יסוד להרגיש טוב בגיל זה שהנו גיל גבולי לתחילת בעיות קרדיווסקולריות , התלונות שלך דורשות בירור כולל נוירולוג , בדיקת הספקת דם למוח -דופלקס צווארי - ובדיקת לב , אך ברוב המקראים מדובר בתפקוד לקוי של המערכות לפני מימצאים משמאותיים בבדיקות,וזה בשל אירגון יום לא תקין , רמת סטרס גבוה .עליות לחץ הדם והכולסטרול הם הביטויים של הסטרס . צריך לבדוק הכל , לא לכנס לפניקה כי עדיין המפתח בידיים של האדם . כל טו ב

23/04/2007 | 21:24 | מאת: רוני