תפקוד לקוי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/04/2007 | 22:50 | מאת: ליאור

כתבתי לך בפורום הודעה על תפקוד לקוי ללא היפראקטיביות והפנת אותי למכון מארג לעשות בדיקת CPT בעבר עשיתי בחינת TOVA ואובחנתי כADD וקיבלתי ריטלין שלא עזר לי לבעיה ועשה לי דפיקות לב מואצות ברצוני לשאול מה זאת בדיקת CPT והאם גם בבדיקה הזאת ינתן לי ריטלין ואני יקבל את אותה אבחנה?

23/04/2007 | 07:12 | מאת:

שלום רב בדיקת CPT- CONTINUOUS PERFORMANCE TEST , זו קטגוריה של בדיקות כולל TOVA ןIVA שבודקות את יכולת הריכוז ממושך עם מטלות שונות , בתחום החזותי וגם שמיעתי (בIVA ) שמופעיות באופן אינטראקטיבי . הבדיקה מתבצעת ללא ריטלין ,במידה ולא תקינה חוזרים עליה עם ריטלין כדי לברר השפעת החומר על מהירות הביצועיים ואיכותם . אם יש תופעות לסוג מסויים של ריטלין יש אופציות אחרות שצריך לבדוק ולהתאים לך את סוג הריטלין שמתאים . אם הריטלין לא טוב כלל יש גם אופציות שונות מריטלין אך צריך לבצע בדיקה נוירולוגית מלאה ולהבין את מקור הבעיה . רצוי לעשות זה לפני ביצוע הטסט ולהחליט מה הצורך שלך ומה הבעיה התפקודית . כל טו ב