כאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

16/04/2007 | 21:54 | מאת: רינת

לפני שנתיים עברתי חבלת ראש ממוט ברזל מאז אני סובלת מכאב ראש חזק סחרחורות וחולשה ברגליים בסיטי ואם אר אי לא נמצא דבר ההיתי אצל נוירולוג והוא טוען זה מיגרנה נתן לי פלרול שעזר זמנית חלקית ואכשיו אני כבר חודש עם חולשה קשה שנעלצתי לעזוב את העבודה באמצע היום כי חשתי שעוד שניה אני מתעלפת וזה חוזר על עצמו כול יומים ביום שישי לא יכולתי לעמוד בכלל על הרגלים שכבתי במיטה וכאשר ניסתי לאכול הקאתי את נישמתי מה לעשות? אני מיואשת כי ראפת המשפחה טוענת שאין מה לעשות? אני צעירה בת 24 ורוצה לחזור לחיים רגילים כי בחודש האחרון אני לא מסוגלת התחלתי לחשוב אולי לחץ דיכאון אבל לא טוב לי בעבודה כול יום כמה בכייף יש לי חבר שאני אוהבת משפחה שאני אוהבת מה לעשות?

20/04/2007 | 15:46 | מאת: רינת

יש לציין שאני תמיד אנמית עם חוסר ברזל האם יש קשר? ושהכא ראש התחיל רק לאחר הפגיעה בראש והוא מופיע בצורת לחץ ברקות והרגשת פטיש מסמר אם הקאות

23/04/2007 | 07:04 | מאת:

שלום רב לאחר טראומת ראש יש לפעמים שנים כאבי ראש רזידואליים אך לא ברור למה לאחר שנתיים את כל כך סובלת . לכן רצוי להבדק שוב מסודר על ידי נוירולוג , ולהתאים לך טיפול מניעתי לכאבי הראש , אם יש חולשה ברגליים זה שייך לבעיות אחרות לכן חשוב למקם את הבעיה ולשלב טיפול תרופתי עם פיזיוטרפיה או לשנות צורת העבודה לפי מצבך . אין מה להיתעש, צריך לפתור את הבעיה כל טוב