פציאליס כתוצאה מניתוח ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

07/03/2007 | 12:19 | מאת: זס

אחותי בגיל 30 עברה ניתוח ראש לפני כשנה וחצי להוצאת גידול שפיר בגודל של 4.5 ס"מ, כתוצאה מהניתוח חצי פנים משותקות והיא אינה יכולה לסגור את עין ימין, ואינה חשה דבר בצד ימין של הפנים, היא עושה פיזיוטרפיה של שרירי הפנים וגם של עצב הפנים והיום נראית יותר טוב אבל עדיין הפנים מעוותות מעט והעין מתייבשת מאוד האם יש פתרון?

12/03/2007 | 18:50 | מאת:

שלום רב אם עדיין יש חולשה קשה בצד החולה צריך לשמור על רתיבות העין ביום וסגירתו בלילה , כאשר על חולשה לא ניתן להשפיע אלה להמשיך בפיזיוטרפיה . לשיפור האסטטי ניתן להזריק בוטוקס לצד הבראי כדי לאזן את פעילות השרירים של הפנים . כל טוב