נשירת שיער- שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/01/2009 | 17:21 | מאת: עדי

שלום, בהמשך לשאלתי מה 15.12: שאלתי בזמנו האם סבוריאה יכולה לעודד נשירת שיער וענית לי שלא. שאלה נוספת- רופא העור שבדק אותי אבחן את הקשקשים על ראשי כסבוריאה והציע לי להשתמש ב betamethasone dipropionate salicylic acid. אולם, שכחתי לציין בפניו שלהערכתי הם נובעים משימוש בתכשיר מסוים (לכיסוי שיער דליל), שכן הם הופיעו רק לאחר שהתחלתי להשתמש בו. שאלתי היא, האם עדיין כדאי שאקח את הטיפול שהציע לי? כלומר, במידה שזהו סתם יובש של הקרקפת, האם הטיפול עלול דווקא להזיק או אף לעודד נשירת שיער? (הבנתי שבסבוריאה הקשקשים מופעים דווקא משמנוניות יותר של העור). אציין שהקשקשים הולכים ומתרבים והם מלווים בגרד של הקרקפת. תודה,עדי.

12/01/2009 | 09:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדי שלום, אני לא רואה קשר בין השימוש בתכשיר לכיסוי שיער דליל לבין הסבוריאה ולכן מציע לך להשתמש בתרופה שהרופא נתן.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות