נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/12/2008 | 16:55 | מאת: עדי

שלום רב, אני בת 25 הסובלת מנשירת שיער. אשמח אם תוכל לי לענות למספר שאלות: 1. האם אורך השיער משפיע על נשירתו? כלומר, האם קיצור שיער ארוך עשוי להפחית את הנשירה? 2. האם קשקשים/סבוריאה מעודדים נשירת שיער? 3. האם היית ממליץ על טיפול בPrenatal הניתן בדר"כ לנשים בהריון? 4. לטיפול בסבוריאה הוצע לי להשתמש ב betamethasone dipropionate salicylic acid ונאמר לי כי בין השאר החומר גם מעודד צמיחת שיער. האם היית ממליץ על השימוש בתכשיר? תודה מראש, עדי.

15/12/2008 | 13:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עדי שלום, אורך השיער אינו משפיע על נשירת השיער וגם סבוריאה לא גורמת לנשירה עצמה. ה-Prenatal הינם ויטמינים שלא בהכרח עוזרים. הטיפול שהוצע לך לסבוריאה מומלץ לטיפול בסבוריאה עצמה אך לא מעודד צמיחת שיער.

18/12/2008 | 22:20 | מאת: עדי

תודה. שאלה נוספת: רופא העור שבדק אותי אבחן את הקשקשים על ראשי כסבוריאה. אולם, שכחתי לציין בפניו שלהערכתי הם נובעים משימוש בתכשיר מסוים (לכיסוי שיער דליל), שכן הם הופיעו רק לאחר שהתחלתי להשתמש בו. שאלתי היא, האם עדיין כדאי שאקח את הטיפול שהציע לי? כלומר, במידה וזהו סתם יובש של הקרקפת, האם הטיפול עלול דווקא להזיק או אף לעודד נשירת שיער? (הבנתי שבסבוריאה הקשקשים מופעים דווקא משמנוניות יותר של העור). תודה, עדי.

28/12/2008 | 13:18 | מאת: עדי

תודה. שאלה נוספת: רופא העור שבדק אותי אבחן את הקשקשים על ראשי כסבוריאה. אולם, שכחתי לציין בפניו שלהערכתי הם נובעים משימוש בתכשיר מסוים (לכיסוי שיער דליל), שכן הם הופיעו רק לאחר שהתחלתי להשתמש בו. שאלתי היא, האם עדיין כדאי שאקח את הטיפול שהציע לי? כלומר, במידה וזהו סתם יובש של הקרקפת, האם הטיפול עלול דווקא להזיק או אף לעודד נשירת שיער? (הבנתי שבסבוריאה הקשקשים מופעים דווקא משמנוניות יותר של העור). תודה, עדי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות