תודה ושאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/09/2008 | 12:47 | מאת: לד"ר גנזבורג

תודה לתשובתך המהירה, הייתי כבר אצל רופא עור שהמליץ לי לקחת כדורי אבץ, אני מעיינת בבדיקות הדם שלי ומגלה שהערך של הפריטין שלי הוא 6.4 (כאשר הנורמה היא 12-291, האם זוהי סיבה מספיקה לכמות השיער שנושרת לי ואיך אני יכולה להגיע אליך למרפאה - האם אתה מקבל דרך כללית מושלם ?

22/09/2008 | 11:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, ערך הפריטין הנמוך בהחלט יכול להיות הסיבה לנשירת השיער, אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא המשפחה בנושא. אני לא מקבל מטופלים דרך כללית מושלם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות