מעוניין בהשתלת שיער...כמה שאלות..

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

21/08/2008 | 22:44 | מאת: א..

שלום לך ד"ר אני בן 21 וחצי ואני מעוניין לבצע השתלת שיער עכשיו שמעתי שלא מקבלים מתחת ל25 אם אני מתעקש פשוט עדין לא יסכימו לבצע לי תניתוח? (יש לי הרבה שיער באחרוי הראש פשוט יש לי מפרצים ודלילות באמצע אבל לא רציני) אפשרי להשתיל שיער על יד השיער הדליל כביכול כדי שיקבל נפח ? תודה לך :)

28/08/2008 | 09:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום א, הגיל שלך צעיר מדי ורק במקרים בודדים מבצעים השתלות לבני גילך, אם אביך אינו מקריח ואין לך מאפיינים של נטיה להתקרחות תוכל לעבור השתלה גם בגילך. ניתן להשתיל שיער באזור בו השיער דליל - תלוי בצפיפות השיער, יש להגיע ליעוץ אצל רופא עור שיבדוק את התאמתך להשתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות