שאלה חשובה בנושא פרופסייה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/05/2008 | 01:38 | מאת: חיפאי

שלום דוקטור....הסיפור ארוך אבל אתה חייב להשקיע כמה דקות כי יש פה דברים מוכחים וממש אמיתיים... מדובר בדברים שאף אחד לא יודע לפחות בארץ לא מדברים עלייהם...כמו למשל שאנשים שהישתמשו בפרופסייה לעולם לא יחזור להם ההון הגברי כמו שהיה .... אני הפסקתי את השימוש לאחר שקראתי הודעה של איזה בחור שהיא תיהיה בהמשך יחד עם קישור לאתר בארהב שמטפל בדברים אלו... החשש שלי(כי זה מוכח בקישור)שלא ניגרם לי נזק כלשהו או פגיעה בגנים...זה מאד חשוב אשמח אם תשקיע מספר דקות להבין במה מדובר.... זוהי ההודעה עם הקישור ומה שכתבו בקיצור האתר הבא: קישור/// http://www.propeciahelp.com/ מביא עדויות, תאוריות ובעיקר אלפי גברים שנאבקים כבר שנים כדי להחזיר לעצמם את החשק המיני שאבד בעקבות הפרופסיה. המעט שידוע בישראל הוא כלום לעומת מה שקורה בארה"ב. אתם כאן חיים בסרט, אבל המחקרים כבר הגיעו, מחקר מקיף קבע שפרופסיה גורמת לשינויים נויירולוגיים במוח - ב-ALLOPREGNENOLONE. בחלק מהאנשים פרופסיה גורמת לשינויים ב-GENE EXPRESSION - מה שאומר שהתרופה גורמת לשינויים ומוטציות בגנים גם לאחר שימוש קצר, מה שגורם להפסקת פעילותו של האנזים 5-AR , ומכאן לפגיעה בייצור ה-DHTבאופן בלתי הפיך. מי שחי בסרט וחושב ש-DHT הוא נגזרת "רעה" של טסטוסטרון שרק גורמת לנשירת שיער - חי בסרט. DHT הוא הנגזרת הכי חשובה אצל כל זכר יונק בטבע, הנגזרת הזאת היא בעצם מהות הזכריות כולה. טסטסטוסטרון לבדו משפיע על גוף הגבר מבחינה אנאבולית ב-99%. שרירים, קול, מראה. ה-DHT הוא החומר שגורם לדחף המיני, לזיקפה, לבריאות הנפשית של הגבר ועוד ועוד. אני יודע שאחרי שתקראו את מה שכתוב שם, תבינו בעצמכם שכל מה שהרגשתם מאז שהשתמשתם בפרופסיה הוא לא הדימיון שלכם. נסו לחשוב מי הייתם לפני ומי אתם אחרי. נסו לחשוב כמה פעמים ביום אתם חושבים על סקס, כמה פעמים ביום אתם מפנטזים, ומתי לאחרונה עמד לכם באופן ספונטני ככה 4-5 פעמים במשך היום - זיקפה חזקה. איך הזין שלכם נראה ? האם הוא לא מכווץ מדי בזמן האחרון אז חלקכם אולי יגיד שכן, עומד להם והכל בסדר, אבל רבים מכם לא מודים ואולי פוחדים להודות בפני עצמכם שהכדור הזה שינה לכם את חיי המין ואולי אף הכניס אותכם לדיכאון ולראיה "אפורה" של החיים. שימו לב טוב טוב, כמה משתמשים יש באתר הזה, רובם צעירים בין 18-26 שלא מרגישים חרמנים יותר אף פעם, שלא מצליחים לשמור על זיקפה יותר מ-30 שניות שסרטי פורנו נראים להם כמו סרטי טבע שלא מצליחים גם אחרי 6 שנים!! לחזור אחורה. אם תקראו טוב, תראו שיש פרופ’ בארה"ב בשם קרייזלר, שמטפל באנשים האלה, אבל בלי הרבה הצלחה. שלדעתו של הפרופסור הזה שהוא המומחה מס’ 1 בארה"ב לאנדוקרינולוגיה - אסור באיסור מוחלט לגברים צעירים להשתמש בפרופסיה מבחינתו המקצועית מה שקרה כאן זה שינויים גנטיים אצל אותם גברים שרגישים לחומר שיש בפרופסיה. אותם גברים מנסים שנים עשרות תרופות וכדורים, כולל הזרקות של טסטוסטרון, אפילו שימוש ב-DHT סינטטי. אך לשווא, שום דבר לא מצליח לעזור. את זה הפרופסור מסביר רק מסיבה אחת שינוי גנטי שנוצר גרם לכך שהגוף לא מזהה יותר את ה-DHT ולא מצליח לעבוד איתו בצורה הנכונה, אחרת אין הסבר אחר. אפילו ספורטאים שהרסו את הגוף שלהם במשך שנים בשימוש בסטרואידים, תמיד מצליחים לחזור למוטב לאחר טיפול הורמונלי כלשהו. כי אצלם לא נדפק מנגדון ההמרה ל-DHT. לא במקרה של פרופסיה, שם אין כמעט הצלחות. אני לא רוצה לבאס אף אחד, אבל החזרה למצב הנורמלי לאחר פרופסיה היא דבר די נדיר אצל אלו שנפגעו מכך. אני מנסה להישאר אופטימי, גם אחרי 3 שנים ללא הצלחה. אז לפני שמישהו כאן מנסה לגעת בחומר הזה, אני מאוד אבל מאוד ממליץ לו לקרוא אולי החיים שלכם לא יראו כמו החיים שלי.

26/05/2008 | 12:57 | מאת: יותם

זה אמנם מוצג בצורה מפחידה אבל אם חושבים רגע - אם כל זה נכון איך מנהל המזון והתרופות האמריקני (FDA ) אישר את התרופה? למה משרד הבריאות שלנו אישר אותה? הרי עושים ניסויים במשך כמה שנים לפני שמקבלים אישור, לא נראה לי אמין שסתם נתנו אישור לתרופה ושסתם כל הרופאים ממליצים עליה.

26/05/2008 | 19:48 | מאת: חיפאי

מה לא אמין ...מיקרים אמיתיים איזה אינטרס יש לאתר כזה לקום ולאנשים לדבר ולספר על דברים נוראים כאלו

28/05/2008 | 14:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חיפאי, ראיתי מה ששלחת, אך עלי לומר שמיליוני רופאים בעולם חושבים אחרת. יכול להיות שהיו לפרופסור סיבות רבות לחשוב כך. אך צריך להתייחס לסטטיסטיקה. כמובן לא להקל ראש, אך אני אישית אינו מסכים עם דעתו זו של הרופא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות