התקרחות וכושר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/04/2008 | 00:03 | מאת: יכין

שלום, אני בן 22 ולאחרונה גיליתי סימנים ראשונים של התקרחות בפדחת הראש. אני מתאמן מספר חודשים באופן סדיר בחדר הכושר. סוג אימון: פיתוח שרירים. האם קיימת האפשרות של קשר בין הנ"ל? תודה

28/04/2008 | 10:49 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יכין, אין קשר.

06/05/2008 | 16:21 | מאת: רון

מחקרים מראים שישנו קשר אך לא מוכח חד משמעית ולכן מהד"ר לא תוכל לקבל תשובה על דבר שלא הוכח. בזמן אימון אנאירובי, רמת הטסטוסטרון עולה באופן משמעותי, נצפה גם שהטסטוסטרון יורד מהר מאוד וחלק גדול ממנו הופך לDHT, מכאן הדרך להחמרת המצב ברורה. בינתיים אין הוכחה חד משמעית לכך אך ההגיון נוטה להסכים עם התאוריה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות