נשירת שיער באישה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/03/2008 | 16:11 | מאת: קרן

שלום, עקב נשירת שיער חריפה, הנובעת מפירטין נמוך, התחלתי ליטול כדורי ברזל (בהמלצת רופאת המשפחה) ובנוסף, אני אוכלת כל יום שתי כפות זרעי פשתן טחונים(הבנתי שיש בזרעים הללו כמות ברזל נכבדת). שאלתי היא: האם סיבים (לדוגמא אלו הנמצאים בזרעי הפשתן ובכל מיני ירקות ופירות סופגים את הברזל לפני שהוא מגיע לדם (קראתי זאת במאמר)? ואם כן, מתי הכי טוב ליטול את הכדורים? והאם להמשיך לאכול את הזרעים?

01/04/2008 | 19:13 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קרן, כדאי לטול את הכדורים על קיבה ריקה. לגבי הפשתן, אינני מתמצא. אם את אוכלת בשר או דגים, לא כדאי לשתות קפה או תה מייד, אלא להמתין לפחות כשעה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות