קפאין,מינוקסי מחוזק 15%+azelaic acid 5%

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/03/2008 | 00:36 | מאת: הנרי

שלום ד"ר גינזבורג ! 1.האם מריחת קפה על השיער מגביר את הצמיחה? 2.מה דעתך על החומר שנמצא במינוקסידיל 15% שנקרא azelaic acid 5% הבנתי שבארה"ב זה כבר רץ יפה ובדרך גם מינוקסידיל 30% 3.האם מבצעים כאן בארץ השתלות שיער משיער של הגוף,למשל מהזרועות ומהרגליים ?(כי אני לא מתאים להשתלה משיער של העורף) אגב,ההתקרחות נורא מפריעה לי,בעיקר נפשית, ואני מוכן לעבור הכל רק שיצמח לי שיער טבעי מחדש על הראש. האם אתה ד"ר מבצע השתלה מסוג זה ? תודה,מחכה לתשובותיך המקצועיות וסוף שבוע מצוין

27/03/2008 | 10:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום הנרי, 1.האם מריחת קפה על השיער מגביר את הצמיחה? ת: לא. 2.מה דעתך על החומר שנמצא במינוקסידיל 15% שנקרא azelaic acid 5% הבנתי שבארה"ב זה כבר רץ יפה ובדרך גם מינוקסידיל 30% ת: הגירסאות אינן יעילות יותר מה5%, על כן אינני רואה טעם בשימוש בהן, וכמו כן אנחנו לא יודעים על התופעות לוואי שלהן. 3.האם מבצעים כאן בארץ השתלות שיער משיער של הגוף,למשל מהזרועות ומהרגליים ?(כי אני לא מתאים להשתלה משיער של העורף) ת: כן, אך זה מאוד תלוי בשטח שיש להשתיל. אם מדובר בשטח התקרחות גדול, אולי אין טעם לעשות זאת, מכיוון שדרושות שיערות רבות על מנת לכסות איזור זה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות