saw plameto וערמונית מוגדלת \ שיער דליל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/03/2008 | 17:07 | מאת: חיים

אני בן 50 עם שיער מעט דליל בחלק הקדמי של הראש. כבר לפני שנתיים כשהתחלתי להרגיש בזה ,השתמשתי בתמיסה לקרקפת מינוקסידיל. למען האמת אני לא רואה שיפור כלשהו ורופאת העור שלי אמרה שבכול זאת אמשיך עם התמיסה. היא בדקה את השיער ואמרה שהשיער נראה טוב,עבה ובריא. אציין שאין לנו מישהו במשפחה שהוא קריח או עם שיער דליל כולל הורי. בשנים האחרונות השתמשתי בפרוזק ונוגדי דכאון מהמשפחה הזאת עקב אבחון של דיכאון מג'ורי. כמו כן יש לי ערמונית מוגדלת במקצת שהרופא המליץ לא להתחיל עם תרופות בשלב זה. האם שימוש בתוסף סו פלמטו יכול להועיל בעיניין שיער הדליל? בדיקת דם לאבץ ,טסטוסטרון ופרמטרים אחרים נראו תקינים ובתחום הנורמה.

04/03/2008 | 15:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חיים, הסו פלמטו לא יעיל לשיער דליל, אולי תתייעץ עם הרופא המטפל לטול פרוקיור גם לערמונית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות