כדורי ספירונולקטון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/10/2007 | 10:32 | מאת: אלין

ד"ר גינזבורג שלום אני בת 24, סובלת מנשירת שיער חריפה כבר למעלה משנה. דלילות השיער ניכרת בעיקר בקדמת הראש (מפרצים). בדיקות דם יצאו תקינות, כולל בלוטת תריס. ביקרתי אצל 3 רופאים שונים, שלושתם הסכימו כי יש נשירה חריגה, אך לא נתנו לי פתרון, מלבד "לא לחפוף הרבה" או "דווקא לחפוף כל יום"....אני כמעט מיואשת מרופאים! התרופה היחידה שהוזכרה על-ידי אחד הרופאים היא תמיסת ריגיין, שלמיטב הבנתי לא מסייעת בפיתרון הבעייה אלא רק מסייעת בהצמחת שיער. רציתי לדעת לגבי כדורים מעכבי אנדרוגנים כמו ספירונולקטרון. האם יש סיבה שאף אחד מהרופאים לא הזכיר אותם כטיפול אפשרי? (תופעות לוואי קשות של התרופה / אי וודאות לגבי סיבת הנשירה וכו') בבקשה, אני זקוקה להכוונה. אל סף ייאוש אלין

15/10/2007 | 12:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלין, אנחנו לא יכולים לתת לך הצעה לטיפול דרך האינטרנט. על מנת לומר במדוייק, אני צריך לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות