נשירת שיער במקביל לשיעור יתר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/10/2007 | 19:15 | מאת: קוקי

שלום רב בשנה וחצי האחרונות ביצעתי דיאטה רצינית ולא מבוקרת והשלתי משקל רב לאחרונה מזה מס' חודשים אינ סובלת מנשירת שיער ורמת ברזל נמוכה שמטופלות מזה כחודש ע"י כדורי ברזל וB 12 ואבץ. לאחרונה מזה כחודשיים התחלתי להבחין בשיעור יתר פלומתי שהופיע לי בידיים בגב והכתפיים בצידי הבטן ובצידי הפנים. יש למיין כי רמות הורמונליות תקינות. האם ייתכן כי שיעור היתר קשור לדיאטה? האם שיעור היתר יכול להיגרם מהרזל, אבץ או בי 12?

09/10/2007 | 09:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קוקי, אין קשר בין השיעור יתר לבין הדיאטה או נטילת הויטמינים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות