2 שאלות לגבי פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/01/2016 | 18:48 | מאת: שאול השואל

שלום ד"ר, אני בן 28 וברצוני לשאול 3 שאלות לפני שימוש בפרופסיה: 1. האם צריך להתייעץ עם אורולוג לפני שימוש (הייתה לי פרוסטטה מוגדלת בעבר הלא רחוק)? 2. האם בתחילת השימוש (בחודשים הראשונים) תהיה נשירת יתר באיזור הפדחת ורק אחרי כמה חודשים יחזור השיער לצמוח בקצב מוגבר? 3. האם אפשר לקבל מרשם דרך רופא משפחה או רק רופא עור? תודה רבה.

28/01/2016 | 07:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שאול שלום, אין צורך להתייעץ עם אורולוג. הפרופסיה אינה גורמת לנשירה מוגברת בתחילת הטיפול ובד"כ עוצרת את הנשירה לאחר 3-6 חודשים ולאחר כשנה ב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער חדש. ניתן לקל מירשם גם באמצעות רופא משפחה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות