אודה על דעתך על הטיפולים הבאים נגד נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/08/2015 | 14:20 | מאת: איציק

שלום ד"ר גינזבורג, רציתי לדעת מה אתה חושב על הטיפולים הבאים: א. אבודרפט - קראתי באינטרנט וראיתי שאומרים שהיא עדיפה על פרופסיה בהשפעתה. ב. מיזותרפיה לשיער - נושא ההזרקות. האם אפקטיבי? אם כן לכמה אחוז מהאוכלוסייה? אודה לך על הסבר בנושא והאם אתה עושה טיפולים מסוג זה.

04/08/2015 | 08:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

איציק שלום, אבודרט עדיין לא מאושר בישראל כטיפול נגד נשירה ולכן אני לא ממליץ עליו. מזותרפיה אני בד"כ מעדיף לעשות לנשים שסובלות מדילול אך לא מתאימות להשתלת שיער והצלחת הטיפול היא כ-60%. אני על סמך בדיקה בוחר את הפתיינטים שנראה לי על סמך הנסיון הרב שיש לי שיש להם פוטנציאל להצלחה בטיפול מסוג זה. מדובר על 10 טיפולים מדי שבוע ולאחר מכן אם חל שיפור מורידים לאט לאט את המינון.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות