נשירת שיער וציפורניים חלשות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/05/2007 | 20:27 | מאת: קרן

א. האם יש קשר בין נשירת שיער לבין ציפורניים חלשות ושבירות מאד??? ב. והאם ניתן לבדוק את מידת החלבון קרטין המייצר את הציפורניים בגוף? ג. לאיזה רופא ניתן לפנות כדי לטפל בשתי הבעיות?

24/05/2007 | 11:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קרן, יש קשר בין נשירה אצל נשים לבין ציפורניים חלשות/ שבירות. זה בד"כ מצביע על חוסר בויטמין B6 יש לפנות לרופא עור.

18/03/2009 | 23:20 | מאת: בת 15

אני בת 15 יש לי נשירת שיער ( לא חזקה במיוחד אבל עדין נושר לי הרבה שיער במקלחת וכשאני מסתרקת) והציפורניים שלי מאוד שבירות הם בקושי גדלות ואם כן אז הן מאוד דקות ונשברות מיד האם יש קשר בין הדברים? ומה אפשר לעשות?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות