נשירה גנטית - האם זה יעזור?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/05/2007 | 21:50 | מאת: יוסי

שלום, רציתי לדעת האם שימוש בשלושת מוצרים אלה בו זמנית : אבודרט ,מינוקסידיל ומשחת ספירונלקטון יכולים לעזור להצמיח שיער לבחור בן 25 הסובל מהתקרחות גנטית חזקה ואיבד את רוב שיערו, ונשאר עם צורת פרסה על הראש וזקיקים בודדים... או פרופסיה ? מה יכול לעזור זה או זה??? תיהיה בבקשה אובייקטיבי, הסבר לי על המוצרים, הסבר לי על השפעתם על התקרחות גנטית ואל תדבר איתי על השתלת שיער כי כרגע זה עדיין לא הכיוון שלי - בכלל ! מחכה לתשובתך, תודה!

16/05/2007 | 10:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסי, על פי מה שאתה מתאר, אין טעם להתחיל את הטיפולים האלו, מכיוון שכבר איבדת את מרבית השיער. זה נכון להתחיל טיפול כשיש עוד מעט שיער על הראש.

16/05/2007 | 19:00 | מאת: יוסי

איך באפשרותי לשלוח לך תמונה על מנת שתייעץ לי אם יש לי מספיק שיער על מנת להתחיל את הטיפולים? אבל אבקש ממך להסביר לי בכל מקרה מה רמת הטיפולים! מה יותר טוב ...

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות