טיפול בנוגע הפורופרסיה והמלצה לגבי פתרונות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/08/2019 | 23:01 | מאת: אוהד

שלום , אני בן 21 והתחיל לי לפני שנתיים/שלוש בערך התקרחות רק מקדימה (מפרצים) והשיער שלי מאוד דליל והתחלתי לפני חמישה חודשים ליטול פרופסרסיה ואני לא רואה כל כך תוצאות האם עדיף ליטול תרופה אחרת ? ובנוגע לטיפול מה. עדיף לעשות השתלה או לטפל בשיער הדליל בעזרת שיקום (או שזה בא ביחד ) ?

שלום רב אם השיער דליל יש טיפול מקיף לשיער דליל ואם יש מפרצים גדולים אפשר לעשות השתלת שיער בסיוע רובוט בארץ. אפשר גם לשלב את שניהם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות