פרופסיה 0.5 מילגרם במקום 1 מ״ג

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

26/07/2019 | 18:08 | מאת: Ee5003

שלום דוקטור, אני נוטה לחרדה ודיכאון ומינון של 1 מ״ג פרופסיה פשוט הורג אותי נפשית ועושה לי ממש רע , אבל עם חצי מילגרם אני מסתדר . השאלה האם חצי מילגרם יעיל בכלל?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב 1 מ״ג זה לטיפול בהתקרחות 0.5 מ״ג מיועד לטיפול בהגדלה שפירה של בלוטת הערמונית. מדובר בתרופה שאינה בריאה לטווח הרחוק וישנם תופעות לוואי בעיקר חוסר חשק מיני, אין אונות, בעיות שפיכה וכו. עדיף לבצע טיפול מקיף ומותאם שמסב הרבה יותר תוצאות ללא תופעות לוואי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער