שימוש בפוראבניר ונשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/07/2019 | 01:39 | מאת: איתי

שלום, אני בן 22 ואני לוקח כדור של פרואבניר כתקופה של חצי שנה. אני חווה נשירת שיער כבר תקופה של שנה (אני כבר אחרי השתלה בחלק הקדמי של הראש) ואני נוטל את הכדור על מנת לשמור על חלק מהשיער שקיים עדיין. עד עכשיו אני לא מרגיש שיפור (הפסקתי עם מינוקסי לפני כחודשיים לאחר שימוש של שנה, מכיוון שהקרקפת שלי לא הגיבה טוב לטיפול) בנוסף לכך אני מרגיש שהנשירה מתגברת בזמן האחרון והשיער נראה לי יותר דליל. איך אדע אם התרופה עובדת? כמה זמן צריך לחכות עד לתוצאה? והאם יש קשר בין זה שאני לא לוקח פרופסיה אלא פרואבניר? אשמח לתשובות כי אני מאוד מתוסכל, אני כבר חודש לא חופף את השיער מרוב פחד מהנשירה.

שלום רב כשמשתמשים בתרופה לוקח לפחות 3 חודשים עד שניתן לראות שינוי אז כניראה שעדיף לך לעשות טיפולי prp או prf שיכולים לעזור מאוד לאחר השתלת שיער. פוראבניר ופרופסיה זה אותו דבר, אותו חומר פעיל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות