שיערות קטנות במפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/07/2019 | 18:18 | מאת: משה

שאני מתקרב למראה אני רואה בפרצים שערות קטנות ודקות האם לדעתך אלה שערות שעוד אפשר להציל בשימוש של תכשיר כלשהו? אם יש משהו שאפילו טבעי או איזשהו שמפו אני מעדיף על מינוקסידיל כי שמעתי שכשמפסיקים להשתמש המצב הופך לגרוע יותר

שלום רב כל עוד יש שיערות קטנות ודקות ניתן לטפל בהם. אולם שום תכשיר לא יעזור. ומינוקסידיל באמת לא פתרון צריך לעשות טיפולי פלזמה תרפיה ומזותרפיה ולהחדיר ווטימינים ומינרליים

27/07/2019 | 12:02 | מאת: נתנאל

ממש לא מובן שנותנים לך לנהל את הפורום בשביל לקחת אותו לכיוונים שלך לפי האינטרסים העסקיים שלך, בקיצור משחק מכור. למה את אומרת שמינקוסידיל לא עוזר? אני עליו כבר שנתיים ובזכותו צמח לי שיער . זה שיש לך מכון ואת מוכרת פורמולות לא אומר שהם יותר טובות ממינקוסידיל וההפך, מינקוסידיל הוכח כיעיל לנשירה, לפורמולות שלך יש מחקר כלשהו? רק טיפול PRP אני מסכים שהוא יכול לעזןר אבל מפה ולבטל מוצרים אחרים בשביל האינטרסים שלך זה פשוט בושה לפורום הזה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות