נשירת שיער מ-ט-ו-ר-פ-ת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/05/2007 | 18:40 | מאת: לימור

שלום אני בת 22 וכבר כמה חודשים סובלת מאוד מנשירת שיער חמורה ביותר. אני משתמשת בגלולות יסמין כשלוש שנים ולפני כחצי שנה הפסקתי לחודשיים ואז המשכתי שוב. האם זאת יכולה להיות הסיבה ואם כן מה הפתרון? מעבר לזה היה לי משבר קטן בחיים האישיים שגרם לי לדיכאון ואולי מכאן נובעת הסיבה. או שאולי זהו משהו פנימי כי בעבר מצאו אצלי חוסר בהמוגולבין וברזל אך לאחרונה המצב השתפר כי אני לוקחת כדורי ברזל וגם אבץ. אגב כשהלכתי לרופאת עור היא אמרה שאין מה לעשות וזה פשוט יעבור. אני מאוד חוששת לאבד את שערי וזה יקרה עם הנשירה תמשיך בקצב הזה לעוד כמה חודשים. צריכה עזרה או פתרון כלשהו בדחיפות!!! תודה מראש.

13/05/2007 | 09:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לימור, זה בהחלט יכול להיות קשר להפסקה בגלולות, ולמשבר שעברת. המתיני מספר חודשים, ואם התופעה איננה עוברת, פני לרופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות