השתלות שיער- במי אפשר לבטוח?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/11/2018 | 16:21 | מאת: מקריח בגיל צעיר

1) האם בשיטת FUE, ניתן לקחת שיער מאזור הזקן ולהשתילו באזורים בראש אשר כבר הקריחו לגמריי? 2) כמה עולה השתלה שכזאת? 3) לצערי יש הרבה שרלטנים, וכפי שנאמר חשוב שהרופא המבצע יהיה מומחה, על-כן אשמח אם תוכל לכוון אותי לרופאים ולקליניקות אימנות בהן אוכל לבטוח.

23/11/2018 | 15:15 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

1. זה אפשרי , במיוחד מאיזור הצוואר הקדמי 2. תלוי בכמות הזקיקים , אם מדובר בכל הקרקפת וההשתלה מבוצעת בטורקיה אז המחיר בטווח 12-15 אלף, אם רק מפרצים - פחות. 3. בטורקיה המשתילים הטובים: נג'יאן אקבס ואייגין סרקן

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות