נשירה תוך כדי לקיחת פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/11/2018 | 20:08 | מאת: פרופסיה

שלום אני בן 26 לוקח פרופסיה כ 3 שנים שאלתי היא האם יתכן שתוך כדי השימוש יכולה להיות נשירה ואם כן האם היא זמנית בגלל חילופי עונות הוספתי גם הרגין קצף .

23/11/2018 | 15:38 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

פרופציה לא מגן לחלוטין מפני נשירה לכן יכולה להיות נשירה גם תוך כדי טיפול. אי אפשר לדעת האם הנשירה זמנית או קבועה. תפקיד הפרופציה הוא למנוע את איבוד השיער ולכן צריך לראות שלא מופיעה דלילות שיער חדשה בקרקפת. נשירה היא סימפטום פחות חשוב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות