דלילות שיער אצל נשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/09/2018 | 21:53 | מאת: שרית

שלום, אני בת 38 ומאז ומתמיד סבלתי משיער דליל מאוד ולמרות שאני אנמית כבר שנים רבות אני סבורה שהדלילות נובעת מגנטיקה (גם לאבי ולאחותי שיער דליל מאוד). לאחרונה הנושא מפריע לי יותר מבעבר, ה"שבילים" נעשים רחבים יותר ותחת תאורה קדמת השיער נראית דלילה לחלוטין כמעט קרחת. אין לי נשירה יוצאת דופן. כמה שאלות בהקשר הזה: 1. אני נוטלת שני כדורים שהומלצו לי ע"י הומאופט: Priorin ו-Revalid. האם אתה מכיר אותם? הם ידועים ביעילותם? 2. האם יש טיפול אחר שהיית ממליץ לי על מנת להצמיח שיער מחדש בקדמת הראש ובמפרצים? 3. האם השתלת שיער אפשרית / רצויה במקרה כזה? תודה מראש. שרית.

02/10/2018 | 17:36 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

1. לא מכיר 2. ממליץ טיפול פלזמה עשירת טסיות PRP , זהו טיפול הרבה יותר טבעי מכדורים הומאופתיים כי הוא מיוצר מתאי הדם שלך. 3. השתלת שיער אפשרית אך כרוכה בתופעות לוואי. לפני השתלה מומלץ לנסות PRP.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות