נשירה משמעותית והתקרחות לאשה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/09/2018 | 12:11 | מאת: משיער שופע לנשירה עם התקרחות

שלום, אני בת 40 בשנה וחצי האחרונות סובלת מנשירה משמעותית. בדיקות הדם יצאו תקינות. רופא עור המליץ על תכשיר מינוקסי. אני משתמשת בו כבר 3 חודשים .בנוסף, נוטלת אבץ כתוסף מזון. לצערי, לא ראיתי שינוי או שיפור כלשהו. אציין שעברתי תקופה קשה בחיי האישיים והמקצועיים. כיום, מצב הנשירה החמיר באופן משמעותי. שיערי מאוד דליל והופיעו אזורי התקרחות. קראתי על מספר טיפולים המוצעים בשוק. אני מעוניינת בטיפול אפקטיבי ומהיר במיוחד שיעצור את הנשירה ואף יצמיח שיער כנגד זה שנשר. קראתי על טיפול חדיש PRP מעוניינת לקבל חוות דעת עליו מניסיון בלבד שלכם/מכרים.במידה ויש טיפול אחר שעונה על הצרכים שציינתי והוא מומלץ מניסיון בלבד, אשמח לשמוע. אני מתוסכלת מהמצב ומעוניינת לפעול מהר. מוכנה לשלם כמעט כל מחיר תודה רבה

16/09/2018 | 00:11 | מאת: ד"ר מאיר באבאיב מומחה לאסתטיקה ועור

מנסיוני עם מטופלים רבים טיפול PRP הוא היעיל ביותר להחזרת מצב השיער לקדמותו ומניעה מוחלטת של איבוד השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות