פרופסיה אחרי חודשיים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/08/2018 | 12:56 | מאת: נאור

שלום, אני בן 21 ולפני כחצי שנה התחלתי להשים לב לנשירה קלה שהחלה, לאחר כמה חודשים הנשירה החמירה וזה לנהפך למרדף חיי. כל מקלחת, כל העברת יד בשיער , אני רואה שיערות נושרות. לאחר מפגש עם רופאת עור, היא הביאה לי פרופסיה. וכרגע אני נמצא כחודשיים לאחר נטילת הכדור הראשון. והאמת שאני לא רואה יותר מדי הבדל אם בכלל, השיער עדיין נושר, וממשיך להדלל. רציתי לשאול האם זה הגיוני שלאחר חודשיים של שימוש בפרופסיה עדיין לא רואים שינוי? והאם יש דבר נוסף לעשות (עוד תרופה\משחה\שמפו) שיוכלו לעזור לי. המון תודה , ויום טוב!

14/08/2018 | 00:30 | מאת: מאיר באבאיב

זה הגיוני , לפרופציה אין 100% הצלחה. ממליץ לך לעשות טיפול PRP כי זה יפתור את הבעיות עליהן כתבת

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות