פרופסיה- כמה שאלות חשובות שמטרידות אותי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/07/2018 | 20:25 | מאת: Eyal

התחלתי לקחת פרופסיה בגיל 22 בעקבות נשירה התחלתית כבר במשך שנה ( עם הפסקה של חודש) אני לוקח את התרופה אבל לפעמים כואב בזמן פורקן ואני מפחד שאם אפסיק לקחת אז גרמתי לנזק בלתי הפיך לשיער ושזה מעודד אותו לנשור האם הפסקה של יום-שלושה זה משהו שמשפיע ? האם אפשר לרדת במינון של יום כן יום לא ? והאם הכאב בזמן פורקן קשור לכדור ? זה הפסיק שעשיתי הפסקה על הכדור

09/07/2018 | 00:09 | מאת: מאיר באבאיב

כאב בזמן פורקן יכול לנבוע מכמה סיבות . אחת מהן - דלקת בערמונית למשל עקב זיהום. חשוב להיבדק אצל אורולוג. לגבי קשר לפרופציה - אחוז קטן ממטופלי התרופה דיווח על תופעה זו , לא ברור אם אחוז זהה באוכלוסיה ללא התרופה חווים תלונה דומה. בכל מקרה , כיום קיימת חלופה מצוינת לטיפול התרופתי - PRP, מיד לאחר הטיפול הראשון ב-PRP תוכל להפסיק את התרופה. PRP בחלק מהמקרים משפיע לטובה ומשפר את התפקוד המיני

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות