תת פעילות בלוטת התריס נשירה ושיער שצומח דק

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/06/2018 | 19:11 | מאת: אסנת

שתי שאלות ברשותך, הראשונה- האם תת פעילות בלוטת התריס יכולה לגרום לדילול שיער ( צמיחת שיער דק יותר)? והשניה- השערות שלי מאוד דקות ומקורזלות בקצה, כלומר בחלק שצומח ראשון (נראה כאילו הן מתקשות לפלס דרכן דרך הקרקפת), האם זה טבעי או שיכול להצביע על דלקת/ נפיחות כלשהי? כי יש לי גם סבוריאה כרונית, משתדלת לטפל עם שמפו נגד קשקשים ועדיין הקשקשים מתמידים... האם זה קשור לכך?

15/06/2018 | 12:20 | מאת: אסנת

?

17/06/2018 | 13:23 | מאת: מאיר באבאיב

1. תת פעילות בלוטת התריס גורמת לדלילות מפושטת כללית בשיער הקרקפת. 2. לא ניתן לענות על השאלה בענין מבנה השיער בלי לראות במה במדובר. לגבי סבוראה - את יכולה לנסות באופן קבוע לחפוף עם שמפו לקטופיל, ניתן להשיג בלי מרשם

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות