פוסטינור ודלילות שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/06/2018 | 08:18 | מאת: נועה

שלום דר, אני בת 33. לפני חצי שנה נאלצתי לקחת פוסטינור פעמיים בהפרש של כחודשיים. מאז חלה הדללות משמעותית בקו השיער הקדמי שלי (רואים ממש נסיגה). האם הגיוני שזה בגלל הפוסטינור? האם יש סיכוי לצמיחה? אגב בחודשיים האחרונים משתמשת ברוגיין קצף 5% לנשים, יש נשירה מוגברת ואין הבדל נראה לעין עדין. תודה מראש!

11/06/2018 | 08:54 | מאת: מאיר באבאיב

פוסטינור היא תרופה הדומה לפרוגסטרון ופעולת למניעת היריון ע"י מניעת ביוץ. השפעתה זמנית ובכל מקרה אינה קשורה לנשירת שיער שאת מרגישה. לשאלתך האם יש סיכוי לצמיחה - תלוי מה סיבת הנשירה .

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות