שאלות בעניין התקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/04/2018 | 13:55 | מאת: יניב

שלום ד"ר גינזבורג ותודה על המענה לשאלות בפורום יש לי 2 שאלות ברשותך. אני בן 27 וסובל מהתקרחות, מפרצים בראש (מצדי הבלורית) 1. השתמשתי כחצי שנה בהרגיין והפסקתי את הטיפול בעצה עם רופא העור (לא היה שיפור). מה צפוי כעת? האם תהיה נשירה מואצת? אשמח לעצה בעניין 2. במקביל התחלתי להשתמש בשמפו אגיספור נגד קשקשים. האם זה יכול לתרום לעצירת ההתקרחות? 3. האם אתה מאמין במכשיר החשמלי החדש "Hairegen classic? תודה רבה! יניב

15/04/2018 | 15:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יניב שלום 1. אם התחלת בתהליך התקרחות סביר שהתהליך ימשיך. כדי לייעץ אני צריך לראות אותך. 2. לא. 3. אין שום הוכחה מדעית שהמכשיר עוזר. לפי דווח מהפציינטים המכשיר אינו עוזר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות