שאלת ייעוץ בנושא שיער דליל מזה 3 וחצי שנים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/01/2018 | 21:27 | מאת: Hr growth

היי אני בן 24 סובל משיער דליל כבר 3 שנים וחצי בשלב הראשוני ששמתי לב לנושא רכשתי מינוקסי 5% שבו אני משתמש עד היום. בשנה וחצי האחרונים חשתי בהחמרה בהשפעה שלו...היום 31/1 החלטתי לנסות בנוסף אליו "תוסף תזונה" המורכב מויסטמינים טיבעיים בשם HR GROWTH שאותו ניתן לרכוש אך ורק בחברה המספקת אותו. האם ידוע לך משהו על המוצר הנ"ל? מתעניין גם בהשתלה האם אתה ממליץ ? האם ידוע לך משהו על המוצר הנל

01/02/2018 | 11:39 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

כל סוגי הויטמינים למינהם אינם עוזרים בהצמחת שיער. אתה יכול להגיע אלי למרפאה ליעוץ בנושא השתלת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות