לייזר רך ושיער דליל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/05/2007 | 08:39 | מאת: יוסף

שלום רב לד"ר גינזבורג. נתקלתי בוידאו ביו טיוב: http://www.youtube.com/watch?v=z9AMqfQhzak בקטע הקצר הזה מראים שימוש בלייזר רך . לטענתם, טיפול בלייזר רך מעבה שיער דליל ומשקם את צמיחת השיער. אני מבקש לדעת , האם שימוש של לייזר באיזור הראש יכול להיות מסוכן (קרינה וכו') ? מה ההבדל בין לייזר שמסיר שיער לזה שיכול כביכול לשקם שיער? האם אין זה מסוכן להשתמש בלייזר בקרבת הראש? (קרינה וכו') תודה רבה, כל טוב

01/05/2007 | 14:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסף, שמעתי שוב על הלייזר 2 הרצאות בחו"ל על כך שהוא עובד, אך לי אישית אין ניסיון עם המכשיר. יש לי 2 פציינטים שמטפלים באמצעותו, אך טרם נראו תוצאות. קשה לומר בוודאות כי זה עובד, אין מספיק הוכחות מדעיות.

01/05/2007 | 14:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסף, בהמשך לשאלתך, אין סיכון בשימוש בלייזר. ההבדל בין לייזר להסרת שיער ללייזר לשיקומו, שזה מנגנון שונה לגמרי, מדובר בשני סוגים של לייזרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות