נשירת שיער התחלתית ו-alpecin
דיון מתוך פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בוקר טוב. אני בן 29 ובשנה האחרונה סובל מנשירה. עדיין אין לי מפרצים ממש נראים לעין אבל רואים את ההתחלה. במהלך החודשים האחרונים ניסיתי שמפו טבעי מבית מרקחת שמכיל סרפד, שלא ממש עזר. לאחרונה התחלתי לחפוף עם שמפו אובליפיחה, ואני עדיין מחכה לראות התקדמות. בכל מקרה, יש לי מספר שאלות: ראשית, כמה פעמים בשבוע כדאי לחפוף עם השמפו הזה? שנית, אחרי קריאה מרובה ומבחינת מחיר, ייעול וכו' אני חושב שאני רוצה לנסות גם נוזל aplecin. האם אתם ממליצים עליו? ואם כן, האם כדאי את השמפו או הנוזל קפאין? מה מהם עדיף אם אני רוצה רק אחד? בעבר מישהי בבית מרקחת אמרה לי שאם אתחיל לקחת alpecin ואז אפסיק, השיער יפתח תלות וזה יחזק את הנשירה. זה נכון? בכל מקרה אשמח לסיוע. (ואני יודע שיש כאלה שאומרים ששום דבר לא עוזר חוץ מפרופסיה וממינוקסדיל, אשמח לשמוע גם על האמרה הזו). תודה!
מיקי שלום אני מציע לך להתייעץ עם רופא עור מומחה בגין הנשירה ממנה אתה סובל. באינטרנט מידע רב אודות 'טיפולים' שונים שאינם יעילים למקרי נשירת שיער.
שלום ד"ר רוזנברג. נפגשתי כבר עם 3-4 רופאי עור שונים, כאשר כולם נתנו לי את אותה תשובה - פרופסיה. הם אמרו שכל שמפו טבעי לא עוזר כלל, נשמע לי קצת מוזר שזה הפתרון היחיד, כאשר הדעות בעולם חלוקות כל כך. מה אתה חושב?