נשירת שיער התחלתית ו-alpecin

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/01/2018 | 10:56 | מאת: מיקי

בוקר טוב. אני בן 29 ובשנה האחרונה סובל מנשירה. עדיין אין לי מפרצים ממש נראים לעין אבל רואים את ההתחלה. במהלך החודשים האחרונים ניסיתי שמפו טבעי מבית מרקחת שמכיל סרפד, שלא ממש עזר. לאחרונה התחלתי לחפוף עם שמפו אובליפיחה, ואני עדיין מחכה לראות התקדמות. בכל מקרה, יש לי מספר שאלות: ראשית, כמה פעמים בשבוע כדאי לחפוף עם השמפו הזה? שנית, אחרי קריאה מרובה ומבחינת מחיר, ייעול וכו' אני חושב שאני רוצה לנסות גם נוזל aplecin. האם אתם ממליצים עליו? ואם כן, האם כדאי את השמפו או הנוזל קפאין? מה מהם עדיף אם אני רוצה רק אחד? בעבר מישהי בבית מרקחת אמרה לי שאם אתחיל לקחת alpecin ואז אפסיק, השיער יפתח תלות וזה יחזק את הנשירה. זה נכון? בכל מקרה אשמח לסיוע. (ואני יודע שיש כאלה שאומרים ששום דבר לא עוזר חוץ מפרופסיה וממינוקסדיל, אשמח לשמוע גם על האמרה הזו). תודה!

10/01/2018 | 15:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מיקי שלום אני מציע לך להתייעץ עם רופא עור מומחה בגין הנשירה ממנה אתה סובל. באינטרנט מידע רב אודות 'טיפולים' שונים שאינם יעילים למקרי נשירת שיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות