שיער....................

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/12/2017 | 14:49 | מאת: יוחאי

אני לוקח פעמיים בשבוע רואקוטן לסבוריאה קבוע 10 מיליגרם לסבוריאה. כשאני מסתפר והוא מעביר לי את המסרק על הראש באמצע התספורת יוצא קשקשים מהיובש של הרואקוטן קצת. יום למחרת הקרקפת קצת מגורה.... יש לציין שאני לוקח פרופסיה כל יום . האם יש בעיה מבחינת נשירה כאשר מסרקים את השיער שיש קצת יובש מהרואקוטן אצל הספר? האם קרם לחות יכול לעזור לי בקרקפת? תודה........

25/12/2017 | 08:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוחאי שלום קרם לחות יכול לעזור ליובש. ממליץ לך לפנות לרופא המטפל לשאלות נוספות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות