תיקון צלקת לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/12/2017 | 08:36 | מאת: מני

ד"ר אלכס שלום רב עברתי בעבר שתי השתלות שיער בשיטת לקיחת רוצעה מאחור לאחר ההשתלה הראשונה בזמן תקופת ההחלמה בה אני אומור לחפוף טוב את איזור הצלקת , עשית את בעדינות מדי ונשאר דם קרוש מאחור בהשלה השניה נלקחה רצועה על אותו איזור כיום יש לי צלקת טובה ב 3\2 מהאורך שלה בשליש האחרון בקצה השמאלי הצלקת גבוהה ובולטת וגם לא גדל בה שיער באמצע הצלקת. שאלתי , מדוע זה קרה ? האם ניתן לכרות את הצלקת באיזור הבולט ולתפור מחדש כך שהיא תיהיה דקה ויגדלו בה שיערות באמצע? תודה

24/12/2017 | 09:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

מני שלום אינני יכול לענות על שאלה זו מבלי לראות אותך קודם. ישנן אופציות טיפול שונות אך שוב, אינני יכול לייעץ מבלי שאראה אותך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות