מפרצים - מה ניתן לעשות ?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/12/2017 | 02:56 | מאת: נ

בן 29 התחילו מפרצים. מה לעשות כדי לעצור התקרחות ולהחזיר שיער שנעלם? שאלות נוספות: שימוש בקרם לחות מסוכן? איזה קרם לחות פחות מסוכן? מה אפשר לעצב את השיער שלא מסוכן? עברתי לצבע שיער על בסיס טבעי של naturtint - בורח מצבעים לא טבעיים (שיער לבן חלקי מגיל 14). מה אתה חושב על שמפו avalon organics הכחול למניעת נשירה? האם יש קשר בין זה שלרוב לא אוכל בשר לחוסר ויטמין b12 ומשם להתקרחות?

24/12/2017 | 09:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רב ממליץ לך להיבדק על ידי רופא עור. השימוש בקרם לחות אינו מסוכן - השמפו אינו מטפל בעצירת נשירת השיער ניתן להשתמש בכל שמפו אשר מרגיש לך נוח עימו. יכול להיות קשר בין חוסר בויטמין B12 לנושא הנשירה, זהו אחד הדברים שרופא עור אמור לבדוק.

25/12/2017 | 05:51 | מאת: נ

מה יותר מומלץ לפנות להייר סנטר או למסרק חשמלי בלייזר?

25/12/2017 | 08:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

כפי שהמלצתי, עליך לפנות לרופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות