מינוקסידיל והשתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/12/2017 | 21:01 | מאת: מינוקסידיל והשתלת שיער

שלום ד"ר. ארצה בעתיד לעבור השתלת שיער..התחלתי טיפולים עם פרופסיה ומינוקסי עקב דלילות גם באיזור התורם.יש לי כמה שאלות: 1.האם אפשר לשים מינוקסי גם שם(בעורף)? 2.מה הכמות המומלצת לשים מינוקסי קצף(בעבר שמתי כמות יחסית גדולה והתחילה לי פריחה ואדמומיות)? 3.לגבי השתלת שיער-האם יכול להיגרם נזק לשיער הלא מושתל אם משתילים שיער לידו?

12/12/2017 | 09:48 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, אם יש לך מראש שיער דליל מאחור לא בטוח שהמינוקסי יעזור אבל גם לא יזיק. את המינוקסי יש לשים בהתאם להוראות היצרן. אם עובדים נכון לא נגרם נזק לשיער הלא מושתל.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות